Bitcoin avancerede tirsdag efter at være faldet med 8,5 procent i den foregående session og viste bullish fortsættelsestegn midt i global re-risking sentiment.

Benchmark-kryptokurrency rørte en intradag højt over $ 36.500, en stigning på 21,35 procent fra dens uge-til-dato lave nær $ 30.000. Forhandlere strømmede tilbage på markedet efter at have registreret kortvarige købsmuligheder nær den nævnte lokale bund. Dermed tog de BTC / USD-valutakursen over et afgørende modstandsniveau på $ 35.000 – det begrænsede parrets gevinster under den amerikanske session om natten mandag.

Lagre genoprette, dollar slip

Bitcoins seneste opadrettede korrektion syntes næsten synkroniseret med lignende rebounds på tværs af det globale aktiemarked. I Asien steg Shanghai Composite Index med 1,4 procent. I mellemtiden tilføjede Nikkei 225 i Tokyo og Hang Seng i Hong Kong 0,1 procent og 0,8 procent.

Den europæiske handelssession oplevede en positiv åbning, hvor den paneuropæiske Stoxx 600 steg 0,4 procent i den tidlige handel og FTSE 100-indekset i London steg 0,18 procent. Amerikanske futures var også positive og pegede på en rentabel session tirsdag efter at have lukket den forrige negativt. Guld futures steg 0,34 procent.

Kernen i Bitcoin og de traditionelle markeders opsving var en omvendt dollar. Greenback faldt med 0,24 procent i løbet af den tidlige tirsdagssession, efterfulgt af et beskedent rebound foran Londons åbningsklokke. Teknisk set indikerede dets lavere høje formation på fire-timers diagrammet en bearish fortsættelsesbevægelse.

Amerikanske dollarindeks vender efter testning af modstand nær 92.

Globale finansielle medier rapporterede, at investorer vejede mod en udvidet dollarinddrivelse på grund af de amerikanske valgresultater. Resultatet sætter Joe Biden-ledet demokratisk parti i kontrol i senatet og baner vejen for mindst $ 1 billion ekstra værdi.

”Investorer fandt optimisme i udsigten til yderligere finanspolitisk stimulus,” citerede Seattle Times Cesar Perez Ruiz, CIO for Pictet Wealth Management i en rapport. ”Den valgte præsident Biden har en bedre chance for at skubbe igennem sin dagsorden og levere hårdt tiltrængt stimulus og støtte.”

Forventet Bitcoin Breakout

BTC / USD-valutakursen forventer at gennemgå et breakout-træk, da det delvist bekræfter et omvendt hoved- og skuldermønster.

Opsætning af Bitcoin-handel, som leveret af MM Crypto.

Først set af en pseudonym analytiker, vedrører strukturen en bearish-til-bullish vending på kortere tidsrammer. Dens prismål er over $ 40.000, hvilket peger på muligheden for endnu en rekordhøj.

„Kun hvis dette inverse H & S-mønster bekræfter for bitcoin, kan vi se opfølgning,“ bemærkede analytikeren.

Comments are closed.