Gastokens stijgen stilletjes naarmate de transactiekosten op het Ethereum-netwerk de voordelen benadrukken van dual-token-modellen met stabiele vergoedingen.

Netwerkcongestie en hoge transactiekosten op het Ethereum ( ETH ) -netwerk zijn het afgelopen jaar een hardnekkig probleem geweest voor investeerders en ontwikkelaars en dit heeft de schijnwerpers gezet op blockchain-projecten die een oplossing bieden voor deze problemen

Een klasse van tokens die de afgelopen twee maanden een boost heeft gekregen in zowel het handelsvolume als de prijs, zijn gas-tokens die helpen bij het uitvoeren van transacties op hun respectievelijke blockchain-netwerken.

Gegevens van Cointelegraph Markets en Crypto Cash laten zien dat Gas (GAS), Ontology Gas (ONG) en VeThor Token (VTHO) hun prijzen sinds begin februari allemaal met meer dan 300% hebben zien stijgen dankzij de toegenomen aandacht voor dual-token-modellen.

VeThor Token is een van de twee tokens die zijn gelanceerd op de VeChain Thor openbare blockchain na de rebranding van het project in 2018. VeChain (VET) is het native token van het platform en fungeert als het primaire token voor waardeoverdracht, terwijl VTHO een VIP is. 180 standaardtoken, wat betekent dat het de transactiekosten op de VeChain Thor-blockchain vertegenwoordigt.

Sinds het bereiken van een dieptepunt van $ 0,00125 op 1 februari, steeg de prijs van VTHO met 615% naar een hoogste punt van $ 0,00897 op 13 februari dankzij een record van $ 325 miljoen aan handelsvolume.

Na een correctie waardoor de prijs daalde tot $ 0,0037, stijgt VTHO nu weer en handelt boven $ 0,008

VTHO is onlosmakelijk verbonden met de algehele functionaliteit van VeChain Thor, aangezien het ook de slimme contractlaag van het netwerk vertegenwoordigt en alle transacties en slimme contractuitvoeringen afhandelt.

Als onderdeel van het dual-token-model wordt VTHO automatisch verdeeld onder VET-houders tegen tarieven variërend van 1,4% tot 1,9%, afhankelijk van de portemonnee-aanbieder. Dit is vergelijkbaar met het staking-beloningsmodel en biedt extra prikkels voor degenen die VET hebben.

Comments are closed.