Bitcoin-hinta ei ole muuttunut viime päivinä. Vaimennettu hintatoimenpide on surullinen monia katsojia, jotka odottivat hinnan nousevan ylöspäin puolittamistapahtuman jälkeen. Analyytikot jättävät kuitenkin huomiotta yhden perustavanlaatuisen ilmiön, joka auttaa BTC: tä ylläpitämään nykyistä hintatasoa – DeFi-räjähdyksen.

DeFi: n nousu antaa merkittävän arvon nykyiselle Bitcoin Code tarinalle. Ilman tätä tukea Bitcoin-hinta voi laskea selvästi alle viimeisen kolmen kuukauden keskiarvon. Hajautetut rahoitussovellukset, mukaan lukien johdannaiset, maksut, luotonanto ja hajautetut vaihdot, ovat lisääntyneet huomattavasti. DeFi-alueen nykyinen liiallisuus tarkoittaa, että uudet tokenit ovat alttiita puomin rintakertoille. Bitcoin esiintyy pelastajana tässä skenaariossa.

Bitcoin-hintaa tukee DeFi: n kasvu

Hyvä esimerkki haavoittuvista puomin rintaprosessin syklistä on likviditeetin louhintailmiö. Se on kannustinohjelma, joka houkuttelee uusia käyttäjiä (pumppaamaan uutta likviditeettiä) ja palkitsee heitä hallintotunnuksilla. Tällaiset organisoidut kasvuhackit johtavat usein epäluonnollisiin piikkeihin DeFi-markkinoilla. Toinen esimerkki on yhdistelmähallintotunnukset, jotka korottivat merkittävästi sen markkinakattoa ja arvoa lukittuna.

Uusien käyttäjien, jotka tunnetaan tuotto-viljelijöinä, on liityttävä verkkoon joko lainanantajana tai lainanottajana. Siksi heidän on tehtävä talletus järjestelmään toiminnan jatkamiseksi. Tällä hetkellä ETH: lla on merkittävin arvo lukittuna. WBTC on kuitenkin puhutuin tunnus Ethereumissa. Wrapper BTC eli WBTC kiinnosti viljelijöitä huomattavasti, mikä puolestaan ​​lisäsi heidän osallistumistaan ​​Compound-verkostoon.

Kun DeFi: ään lukittu Bitcoin- arvo kasvaa ajan myötä, Bitcoinin kaupankäyntitarjonta vähenee. Tämä lasku nostaa edelleen Bitcoinin hintaa.

DeFi-sektorin vaikuttava kasvu

DeFi-valtakunnassa tapahtuu merkittävää kasvua ja se on samanaikainen nykyisen „alt-kauden“ kanssa. DeFi: lle annetaan tunnustusta myös altcoinien hintojen noususta. BTC on pariksi monien altcoinien kanssa, mikä lisää sen arvoa kauppakeskuksessa. Tämä perustava kytkentä antaa hienovaraisen tuen Bitcoin-hinnalle.

Vaikka DeFi on menestynyt valtavasti viimeisen kolmen kuukauden aikana, se aiheuttaa myös riskejä. Salausjoustavuus tarkoittaa, että nousevat arvolukitut luvut voivat pian kääntyä taaksepäin. Tällä voi olla leviämisvaikutus Bitcoin-hintaan. Tällainen skenaario voi olla vaara kukoistavalle altikaudelle.

Comments are closed.